Monitor Polski - rok 1966, nr 22, poz. 119
Tytuł: | Zarządzenie Ministra Przemysłu Spożywczego i Skupu z dnia 5 maja 1966 r. w sprawie norm ubytków naturalnych mięsa wieprzowego, wołowego, cielęcego i baraniego podczas zamrażania i przechowywania w chłodniach składowych oraz wydawania z tych chłodni. |
Organ wydający: | Minister Przemysłu Spożywczego i Skupu |
Status aktu prawnego: | Uchylony |
Data wydania: | 1966-05-05 |
Data wejscia w życie: | 1966-06-01 |
Data obowiązywania: | 1966-06-01 |
Treść dokumentu: | pobierz treść dokumentu |
Publikowane akty nie są źródłem prawa. Jedyne źródło prawa na terenie Rzeczypospolitej Polskiej stanowią, na podstawie ustawy
z dnia 20 lipca 2000 r. "O ogłaszaniu aktów normatywnych i niektórych innych aktów prawnych" (Dz.U. 2000 r. Nr 62, poz. 718)
akty prawne ogłaszane i wydawane w Dzienniku Ustaw i Monitorze Polskim. Money.pl nie ponosi odpowiedzialności za skutki działań
podjętych w oparciu o udostępnione publikacje.
Monitor Polski nr 22 z 1966 roku - pozostałe dokumenty:
- Monitor Polski - rok 1966 nr 22 poz. 117
- Monitor Polski - rok 1966 nr 22 poz. 118
- Monitor Polski - rok 1966 nr 22 poz. 119